Gent is de meest verrassende stad van Vlaanderen en heeft heel wat troeven die de moeite waard zijn om te ontdekken. Neemt u uw partner mee naar het lustrumcongres? Hij of zij krijgt absoluut geen spijt!
Ontdek Gent - het hart van Europa!
Gent telt een vrij groot aantal bezienswaardigheden, variërend van musea, kerken en torens tot aan sfeervolle pleinen en historische gebouwen. Wie aan Gent denkt denkt aan water. De laatste jaren werden de karakteristieke binnenwateren opgelegd en gezuiverd. Tijdens een boottochtje leren bezoekers Gent van een andere kant kennen. In de binnenstad bevindt zich een van de grootste winkelgebieden van Vlaanderen. Eigenzinnige boetiekjes, winkels met oog voor lokaal design of de grootste merken. Na het winkelen kan men uitblazen op een van de gezellige terrasjes, in een cafeetje of een koffiebar.
 

 
Naast het ontdekken van de stad Gent kunt u participeren aan één van de georganiseerde workshops om de echte Belg in u te ontdekken. Deze twee unieke workshops vinden plaats in de middag van vrijdag 7 september 2018 tussen 12:00 en 16:00 uur. 

Uw inschrijving wordt gecoordineerd door het congresbureau. Hiervoor kunt het inschrijfformulier downloaden, invullen en als PDF mailen naar congresbureau@nsoi.nl. Let op: laatse dag voor uw inschrijving is 30 juni 2018!
 
 

 
Workshop 1  GRUUT uit de Gentse Stadsbrouwerij
Laat u zich wanen als een bieralchemist door de bierbrouwerij Gruut in Gent. Tijdens deze workshop wordt er uitleg gegeven over het gebruik van kruiden in het bier en uiteraard gaat dit gepaard met het proeven van bier. Duur van de workshop is ongeveer 2 uur.
 
 


Workshop 2  IN FINE Café Parfumé
Ervaar een unieke belevenis tijdens de workshop in een parfum atelier! Vergezeld van een heerlijk aperitief gaat u samen parfums ruiken en komt u te weten welke geheimen de parfums onthullen over uw persoonlijkheid. Duur van de workshop is ongeveer 2,5 uur.


Klik hier voor de NVOI Facebook lustrumpagina voor nog een Gent video.
Social Media
Om in te schrijven voor de workshops kunt hier het inschrijfformulier downloaden, invullen en als PDF mailen naar congresbureau@nsoi.nl. Middels uw inschrijving machtigt u het Congresbureau NSOI om éénmalig de kosten van workshop(s) af te schrijven van uw bankrekening. 

Bij gebrek aan voldoende inschrijvingen zal de workshop geannuleerd worden en zal er restitutie plaatsvinden.

Let op: laatse dag voor uw inschrijving is 30 juni 2018!
Memodent B.V. Anthogyr MegaGen Straumann B.V. Easier Dental Care Implant Direct Benelux Euroteknika NL BioComp Dental B.V. dental bauer Nederland Dentsply Sirona DentMerk Benelux B.V. Pro-Cam Implants B.V. Dent-Med Materials B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Zimmer Biomet Nobel Biocare Nederland BV Thommen Medical B.V.