NVOI Award 2018
Handleiding en Reglement

In het kader van het lustrum in 2018 worden de leden van de NVOI uitgedaagd om de beste, mooiste en meest complete presentatie van een casus aan te leveren.

De casus mag maximaal bestaan uit 12 beelden, inclusief mond- en röntgenfoto’s van minimaal 1 jaar na behandeling en exclusief profielfoto’s. Tevens dient de casus vergezeld te gaan van een korte beschrijving in het Nederlands en niet te vergeten een toestemmingsverklaring van de patiënt. Zorg ervoor dat de casus geanonimiseerd is conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)! U kunt uw inzending sturen naar nvoiaward2018@nvoi.nl. De deadline voor het aanleveren voor deelname is 30 juni 2018.
 
Na goedkeuring van de toestemmingsverklaring door Rolf Meijer kunt u de casus met (maximaal) 12 foto’s posten op de NVOI Facebook groep.
 
  
Begin uw inzending met #NVOIAWARD2018
Op uw casus zal naar verwachting geliked worden en deze likes zijn van belang. Na 30 juni selecteert de beoordelingscommissie, bestaande uit Gerry Raghoebar, Henny Meijer en Ronnie Goené, uit alle ingezonden casus de drie beste. De lustrumcommissie verwijst op Facebook naar deze top 3. Op deze wijze raakt u uw likes niet kwijt en tot en met 6 augustus kan uit deze drie casus de meest favoriete casus gekozen worden door opnieuw te liken op Facebook. De casus met de meeste likes is de winnaar van de NVOI Award 2018.
 
 
De Winnaar
Op 7 augustus wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van de NVOI Award 2018 en daarmee gratis toegang krijgt tot het NVOI Lustrumcongres 2018 en de bijbehorende festiviteiten. De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De winnende casus wordt gepubliceerd in het NVOI Bulletin en op de NVOI Facebook pagina.
 

OPGELET: de verantwoording van de privacy van de patiënt ligt volledig bij u als behandelaar, zonder een toestemmingsverklaring van de patiënt doet u niet mee aan de wedstrijd en in geen enkel geval kan de NVOI verantwoordelijk worden gehouden. Foto’s van het profiel met herkenning van gezichten c.q. een balkje voor de ogen worden niet geaccepteerd.

Dit is een wetenschappelijke wedstrijd en de prijs is een erkenning voor de persoonlijke verdienste van de winnaar. Deze wedstrijd wordt geenszins gesponsord door de industrie. Noch onderschreven, geadministreerd door of geassocieerd met Facebook.
 
 
Social Media
Memodent B.V. Zimmer Biomet Straumann B.V. Pro-Cam Implants B.V. BioComp Dental B.V. Nobel Biocare Nederland BV Dentsply Sirona Easier Dental Care dental bauer Nederland Dyna Dental Engineering B.V. DentMerk Benelux B.V. MegaGen Implant Direct Benelux Thommen Medical B.V. Anthogyr Euroteknika NL Dent-Med Materials B.V.