Bij een interessant wetenschappelijk congres en een fantastisch feest hoort natuurlijk ook een goede nachtrust. De lustrumcommissie kan u onderstaande hotels in het centrum van Gent van harte aanbevelen.
Er is een keur aan goede, gezellige hotels in Gent te vinden. In de voor uw met zorg geselecteerde hotels, allen persoonlijk door de lustrumcommissie bezocht, waren een aantal kamers in optie genomen. U kon deze reserveren door via onderstaande links contact op te nemen met de hotels en door het invullen van een reserveringsformulier dat u vervolgens opstuurt naar het hotel. Hierbij was de NVOI en het congresbureau verder niet betrokken. Let op: deze opties vervallen na 30 juni 2018!
 
 

 
GHENT MARRIOT HOTEL
Ghent Marriott Hotel ligt aan de Korenlei in het historische centrum van Gent en heeft zijn deuren geopend op 20 maart 2007. Het hotel beschikt over 150 comfortabele kamers en suites. Er zijn negen vergaderruimten, Poppi Coffee & Wine Bar, Brixx Cellar Lounge en een echt American Steakhouse, Midtown Grill, met terras en uitzicht over de Leie en de historische gevels van de Graslei.
Er is gratis WiFi. Gasten kunnen onder het hotel parkeren in de parkeergarage.

Het hotel is al lang gezien als de top van Europa op het gebied van gastvrijheid en werd beloond door Trip Advisor als het beste hotel in België.
 
Kijk hier om naar de digitale reserveringsdesk van het Ghent Marriott Hotel. U maakte daarmee gebruik van de door de vereniging voor u gereserveerde kamers. 
 
 


1898 THE POST 
Op de Gentse Korenmarkt kan je het Posthotel niet missen: het majestueuze gebouw in neogotische stijl trekt vanuit alle hoeken de aandacht. De kamers variëren tussen 20 en 65 m2 en vertellen stuk voor stuk hun eigen verhaal. Hoge plafonds en muren in oldtimer-groen, grote ramen, veelvuldig gebruik van hout, zachte verlichting, gewelfde plafonds, marmeren badkamers, met boeken gevulde salons … Antieke meubelen worden hier moeiteloos verzoend met de meest moderne technologie, steeds met een focus op comfort. Kortom: een historische setting om in weg te dromen.

Ook de gangen in dit bijzondere hotel doen de tijd even stilstaan. Ontdek authentieke schetsen van architect Louis Cloquet, een open haard in de gemeenschappelijke living, een open keuken waar het ontbijt in buffetstijl wordt klaargemaakt,

Reserveren van hotelkamers in 1898 The Post kan door middel van het sturen van een e-mail naar reservations@1898thepost.com met duidelijke vermelding van de code NSOI2018.
  
 
  
 
HOTEL DE FLANDRE
Hotel de Flandre is een gezellig hotel dat 63 charmante kamers en suites aanbiedt. Het hotel is centraal gelegen, in het hartje van het middeleeuwse stadscentrum van Gent en op wandelafstand van de bekendste bezienswaardigheden.

Het hotel is gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerd herenhuis dat dateert uit de 18e eeuw. Het is historisch geklasseerd en bewaart binnenin het originele Napoleon- trapportaal.

Download hier met aanmeldingsformulier voor Hotel de Flandre. U dient dit in te vullen en te versturen naar reservations@historic-hotels-ghent.com.
 
 
Social Media

 
Ghent Marriot Hotel
Korenlei 10
9000 Gent, België
t   +32 9233 9393
w  marriott.com/hotels
 
 

 
1898 The Post
Graslei 16
9000 Gent, België
t   +32 9391 5379
w  zannierhotels.com/1898thepost
 
  

 
Hotel de Flandre
Poel 1
9000 Gent, België
t   +32 9266 0600
w  hoteldeflandre.be
 
 

 
 

 

 
 
Dent-Med Materials B.V. Straumann B.V. MegaGen BioComp Dental B.V. Zimmer Biomet Euroteknika NL Pro-Cam Implants B.V. Implant Direct Benelux Nobel Biocare Nederland BV Dentsply Sirona dental bauer Nederland DentMerk Benelux B.V. Anthogyr Dyna Dental Engineering B.V. Thommen Medical B.V. Memodent B.V. Easier Dental Care