Voor inlichtingen omtrent de organisatie van het congres- en cursusprogramma van het Lustrumcongres, uw inschrijving alsmede de facturatie daarvan kunt contact opnemen met het Congresbureau NSOI.
Alle door de NSOI aangeboden cursussen en congressen vallen onder het beheer van de Nederlandse Stichting Orale Implantologie (NSOI). De organisatie van en coordinatie voor alle NSOI cursussen, congressen, workshops en studiedagen is in handen van het Congresbureau NSOI, dat wordt ondersteund door het secretariaat van de NVOI.

Het secretariaat heeft de beschikking over een professioneel en dagelijks bereikbaar team dat onder leiding staat van Jolanda Exalto.

Voor vragen omtrent het Lustrumcongres, uw inschrijving en de facturatie:
Congresbureau NSOI
Postbus 34
1633 ZG Avenhorn
t   +31 (0)229 540 329
e   congresbureau@nsoi.nl
nsoi.nl

Annulering van uw inschrijving dient schriftelijk te geschieden bij het congresbureau.
Dit kan tevens per mail via deze link.


Voor secretariële vragen met betrekking tot de NVOI kunt u terecht bij:
Secretriaat NVOI
Postbus 34
1633 ZG Avenhorn
t   +31 (0)229 540 329
e   secretariaat@nvoi.nl
w  nvoi.nl

 
LET OP:
met ingang van 1 januari 2019
verhuizen het Congresbureau NSOI
en het Secretariaat NVOI naar: 
 
Kreek  6
1654 JX  Benningbroek
 
Mailadressen en telefoonnummers
blijven ongewijzigd.
 
 
Algemene Voorwaarden en Klachtenregeling NSOI
De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI), de Nederlandse Stichting voor Orale Implantologie (NSOI) en de commissie Post Academisch Onderwijs Implantologie (PAOI) hechten eraan tevreden cursisten te hebben en te houden. Daarom stellen zij het zeer op prijs als u uw ervaringen als cursist of congresganger met ons wilt delen.

Voor meer informatie over onze algemene voorwaarden en onze klachtenregeling verwijzen wij graag naar onderstaande links:
• Algemene Voorwaarden NSOI
• Klachtenregeling NSOI
  
Social Media
 
 
BioComp Dental B.V. Dentsply Sirona Thommen Medical B.V. DentMerk Benelux B.V. Bright Benelux B.V. Dyna Dental Engineering B.V. MIS Nederland Dent-Med Materials B.V. BioHorizons GmbH Excent Tandtechniek Euroteknika NL Implant Direct Benelux Anthogyr Nobel Biocare Nederland BV Straumann B.V. Camlog / Pro-Cam Implants B.V. Zimmer Biomet MegaGen Benelux B.V. Memodent B.V.