Voor inlichtingen omtrent de organisatie van het congres- en cursusprogramma van het Lustrumcongres, uw inschrijving alsmede de facturatie daarvan kunt contact opnemen met het Congresbureau NSOI.
Alle door de NSOI aangeboden cursussen en congressen vallen onder het beheer van de Nederlandse Stichting Orale Implantologie (NSOI). De organisatie van en coordinatie voor alle NSOI cursussen, congressen, workshops en studiedagen is in handen van het Congresbureau NSOI, dat wordt ondersteund door het secretariaat van de NVOI.

Het secretariaat heeft de beschikking over een professioneel en dagelijks bereikbaar team bestaande uit Janine de Boer en Nikita Knook.

Voor vragen omtrent het Lustrumcongres, uw inschrijving en de facturatie:
Congresbureau NSOI
Kreek  6
1654 JX  Benningbroek
t   +31 (0)229 540 329
e   congresbureau@nsoi.nl
nsoi.nl

Annulering van uw inschrijving dient schriftelijk te geschieden bij het congresbureau.
Dit kan tevens per mail via deze link.


Voor secretariële vragen met betrekking tot de NVOI kunt u terecht bij:
Secretriaat NVOI
Kreek  6
1654 JX  Benningbroek
t   +31 (0)229 540 329
e   secretariaat@nvoi.nl
w  nvoi.nl

  
Algemene Voorwaarden en Klachtenregeling NSOI
De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI), de Nederlandse Stichting voor Orale Implantologie (NSOI) en de commissie Post Academisch Onderwijs Implantologie (PAOI) hechten eraan tevreden cursisten te hebben en te houden. Daarom stellen zij het zeer op prijs als u uw ervaringen als cursist of congresganger met ons wilt delen.

Voor meer informatie over onze algemene voorwaarden en onze klachtenregeling verwijzen wij graag naar onderstaande links:
• Algemene Voorwaarden NSOI
• Klachtenregeling NSOI
  
Social Media
 
 
Memodent B.V. Dyna Dental Engineering B.V. BioComp Dental B.V. dental bauer Nederland Pro-Cam Implants B.V. Straumann B.V. Dent-Med Materials B.V. Nobel Biocare Nederland BV Easier Dental Care MegaGen Thommen Medical B.V. Dentsply Sirona Implant Direct Benelux Anthogyr Euroteknika NL DentMerk Benelux B.V. Zimmer Biomet